Nutrilett
“Bytt ut måltidet med shake – raskt og enkelt”
Brukeranmeldelser:

GD Star Rating
loading...

Hva er din mening?

Nutrilett har et bredt spekter av produkter for vekttap. De følger prinsippet VLCD – Very Low Calorie Diet, som minsker mengden kalorier du spiser. Du bytter ut én eller flere måltider til Nutriletts produkter og dermed får du i deg så lite kalorier at du ender med å gå ned vekt.

Her finner du de vanligste spørsmålene om Nutrilett: hva skiller det fra andre slankekurer, samt Nutrilett fordeler og ulemper.

Spørsmål og svar om Nutrilett

Nutrilett har ulike typer måltidserstatninger med begrenset antall kalorier mens samt at de metter, er raske å lage til og enkle å ta med seg, både som lunsj og annet.

Nutrilett bruke VLCD tenkemåte, Very Low Calorie Diet. For å bli klassifisert som en svært lav karbohydrat diett er det et krav at måltidene må ha mindre enn 800 kcal per dag. Det normale daglige behovet for en kvinne er om 1800 kcal, for en mann om 2100 kcal. Det lave kaloriinntaket, gjør at man går raskt ned i vekt. Det er en risiko for lavkaloridietter, og det er at du kan ende med å bli sulten. Det er viktig å følge en lav-kalori diett med måte og sikrer at du ikke ender opp med å gå sulten og kroppen ender opp på sparebluss.

Nutrilett har 3 forskjellige modeller som passer til ulike tilfeller:

Raskt vekttap

Lyst til å gå ned i vekt raskt, kan du velge å spise Nutrilett intenst i 10-21 dager. Det innebærer at du erstatter alle måltider med Nutrilett-produktene Quick Weightloss Shake eller Quick Weightloss Soup. Kvinner spiser 5 porsjoner om dagen (ca 560 kcal/dag), mens menn spiser 6 porsjoner om dagen (ca 670 kcal/dag). Du kan supplere med grønnsaker og bør drikke minst 1,5 liter vann per dag. Kaffe og te er tillatt, med skummet melk og ikke sukker.

Du bør unngå trening i løpet av denne tiden, bortsett lettere trening som gåing.

Når du har fullført kuren, bør du gå tilbake til vanlig mat og gå over til Nutriletts vektkontrollprodukter. Vil du fortsette VLCD-regime lenger enn 21 dager bør du snakke med lege.

Quick Weightloss Shake er et pulver som blandes med vann i en shaker eller krukke med lokk, ristes og drikkes som en milkshake. Inneholder ca 110 kalorier og kommer i fire smaksvarianter.
Quick Weightloss Soup er et pulver som røres ut i varmt vann til en kremet suppe. Hvis du ønsker å tygge kan du ha i grønnsaker. Hver porsjon inneholder cirka 110 kalorier som fåes som kylling suppe og grønnsaksuppe.

Vektkontroll

Ønsker du å ha den vekten du har eller gå ned noen få kilo, kan du bruke Nutrilett ved å erstatte noen av måltider om dagen eller ta en Nutrilett Smoothie eller Nutrilett Bar som et mellommåltid. De inneholder ca 210 kalorier per porsjon. Fordi du ikke faller under 800 kcal per dag teller ikke dette av VLCD.

I vektkontrollfasen skal man trene ordentlig, gå til treningsstudioet eller ta raske spaserturer. Du bør spise fem måltider om dagen, frokost, lunsj, middag og to snacks. Er måltider jevnt fordelt utover dagen øker kroppens forbrenning og du går ikke sulten. Du bør drikke ca 1,5 liter vann om dagen. De normale måltider du spiser bør være i samsvar med tallerkenmetoden, med halve tallerkenen med grønnsaker, og helst mat med lavt fettinnhold.

Hunger control bars er små mettende barer som kan spises som snacks eller å erstatte lunsj eller middag. De inneholder ca 220 kalorier hver, og kommer i sju smaker. De er lett å bære med seg i vesken, klar til å spise.
Hunger control smoothies er en protein og fiber drikke og selges klar til å drikke. En porsjon inneholder 210 kalorier og denne kommer i fire smaksvarianter.

All in One

Nutrilett All in One er en boks som inneholder erstatninger for alle måltider i 3 dager. Kaloriinntaket er 800 kcal/dag, og vil derfor ikke komme under en VLCD (under 800). Det inkluderer shaker, barer, pastaretter, buljonger og desserter. Flere av disse produktene selges kun med Quick Startboksen. Quick Start er for deg som ønsker å ta av noen få kilo rask, kontrollert, eller gå på VLCD variant “Raskt Vekttap” og ønsker å variere med å få tygge på noe.

Det finnes en rekke studier som viser at VLCD fasen av Nutrilett virker. Det er til og med slik at mange studier undersøker stoffskiftet bruker Nutrilett når de skal ha et VLCD alternativ. Et typisk vekttap for pasienter med en BMI på 30 som spiser lavkarbodiett med Nutrilett i 2 måneder er ca 19 kg. (Nutrilett anbefales ikke å spise VLCDfasen av mer enn 3 uker uten legens tillatelse).
Nutriletts produkter kan kjøpes på de fleste dagligvarebutikker, helsekostbutikker og apotek. Du kan også få prisen noe ned dersom du bestiller på nettet.
Det er flere andre selskaper som produserer lignende måltid erstatninger. Nutrilett er størst og derfor relativt lett å finne. De er ikke dyre, men ligger i midt på treet når det gjelder pris.
Nutrilett inneholder alle næringsstoffer og mineraler som kroppen vår trenger, så du risikerer ikke å få noen ernæringsmessige mangler mens du spiser Nutrilett.
Å spise så få kalorier som det er i en VLCDdiett er belastende for kroppen, så du bør holde et øye med din tilstand, og ikke overstige den maksimale tiden uten å konsultere en lege.
Man bør definitivt ikke spise enda mindre enn det som er anbefalt av Nutrilett i VLCDfasen, eller trene for hardt på samme tid – det kan være farlig for kroppen.
Erstatter du bare noen måltider med Nutrilett da anbefaler de at resterende måltidene følger tallerken-modell med halve tallerkenen din med grønnsaker, samt å holde nede fettinnholdet i maten.
Hvis du erstatter hvert måltid med Nutrilett bør du ikke trene for hardt. Det er nok stress på kroppen for å virke på så få kalorier.

Bruker du Nutrilett med normal mat bør du trene, desto hardere jo bedre (innenfor rimelighetens grenser selvfølgelig).

Nutrilett er lett å få tak i – du kan finner det i vanlige dagligvarebutikker, i helsekostbutikker og på nettet.

Når du spiser Nutrilett trenger du ikke bekymre deg for ikke å få i deg de riktige næringsstoffer fordi Nutrilett er utviklet av leger og ernæringseksperter og utformet for å gi kroppen alle næringsstoffer og vitaminer den trenger.

Det er lett å ta med seg og du slipper å lage mat.

VLCD fungerer beviselig og det er en enkel og sikker måte å gå ned i vekt på.

I de fasene når du bare drikker smoothies og supper, kan det føles trist å ikke kunne tygge noe mat.

Siden hvert måltid tar bare noen minutter, går du glipp av fellesskapet og hyggen ved middagsbordet.

Du får mindre utvalg av smaker enn hvis du spiser en normal kost.

Den enkleste måten er at du kjøper en Nutrilett AllinOne-Start-pakke og prøve for å se om du liker det eller hvordan det fungerer for deg.
Når du kombinerer Nutrilett med regelmessige måltider, kan det være lurt å notere i en matdagbok, eller bli med en vekt klubb hvor du lærer å spise riktig i det lange løp.
Tror du ikke at Nutrilett er noe for deg? Sjekk ut andre populære produkter: H.O.P.E, Lepigen X-strong eller Nova Slim, lykke til!
Savner du et spørsmål? Vennligst gi meg beskjed!

Prøv den!

Et godt valg for deg:

  • – Ønsker du å spise mindre kalorier
  • – Ønsker du en bevist virkning

Nutrilett
Kombiner med:

  • – Multivitaminpille
Nutrilett, 1.0 out of 5 based on 4 ratings

Hva er din mening?

Legg gjerne igjen en kommentar!

Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten Populære blogger ToppBlogg - toppliste for bloggere