Nova Slim
“Reduserer omdanning fra sukker til fett”
Brukeranmeldelser:

GD Star Rating
loading...

Hva er din mening?

Nova Slim er en slankepille som kombinerer effekten av flere ulike ingredienser. De tre stoffene HCA (hydroxycitric acid), spirulina og grønn te er sagt å samhandle for å redusere kroppens omdanning av sukker til fett, redusere appetitten og øke forbrenningen.

Her finner du de vanligste spørsmålene om Nova Slim: hva skiller Nova Slim fra andre slankeprodukter, med fordeler og ulemper.

Sponset lenke: Prøv Nova Slim i dag! Klikk for å lese mer!


Spørsmål og svar om Nova Slim vekttap

Nova Slim har tre aktive ingredienser: HCA, spirulina og grønn te.

HCA
HCA står for “hydroxycitric syre” og er et stoff som utvinnes fra tropiske planter som Hibiscus. HCA blokkerer enzymet ATP-citrate lyase brukes til å omdanne sukker til fett. Dette gjør at sukker lagrene i musklene være fullere enn normalt, som får kroppen til å tro at den er mett og dermed ikke føler seg sulten. HCA kan også øke serotonin-nivåene, slik at du ikke føler deg deppet og redusert sultfølelset.

Spirulina
Spirulina er det vitenskapelige navnet for blå-grønne alger. Det er har en ekstrem ernæringsmessig innhold i forhold til sin vekt. Spirulina inneholder svært høye nivåer av ulike vitaminer, proteiner, antioksidanter og mineraler.

Spirulina har ingen egenskaper som har å gjøre med vekttap, men er generelt nyttig og bra for kroppen.

Grønn te
Grønn te inneholder både katekiner og koffein, som begge har en dokumentert effekt, når de fungerer sammen får de en forsterker de hverandre. Studier med grønn te har vist seg å øke energiforbruket med opptil 200 kcal / dag, vekttap på 4-5%, reduksjon i livvidde med 4-5%.

Vi har ikke funnet noen vitenskapelige studier på nettopp Nova Slim, eller en kombinasjon av stoffer som slankepillen inneholder.

Men vi kan se hva vitenskapen sier om de ingrediensene separat:

HCA
Flertallet av studier har vist at HCA gir et vekttap, men det finnes også enkelte studier som viser at HCA ikke har noen effekt.

Spirulina
Spirulina er ikke et slankemiddel, men en ingrediens som er nyttig og bra for koppen, fordi den er full av antioksidanter og næringsstoffer.

Grønn te
Studier hvor forsøkspersoner har inntatt grønn te har vist et økt energiforbruk med opp til 200 kcal / dag, vekttap på 4-5%, reduksjon i livvidde med 4-5%.

Vi kan konkludere med at vitenskapen ikke kan svare ja eller nei på spørsmålet om Nova Slim virkelig fungerer. Enkelte studier viser at HCA fungerer, andre at det ikke gjør det. Grønn te har blitt bevist, men spørsmålet er om det er sterkt nok til å gjøre noen merkbar forskjell på vekten.

Nova Slim kjøper du enklest online fra produsent. Akkurat nå kan du prøve Nova Slim i 30 dager til kun kr. 79,- for porto og ekspedisjon. Klikk her for mer informasjon.
Ingrediensene i Nova Slim er å fremme vekttap og at HCA hemmer omdanningen av sukker til fett, og grønn te som øker metabolismen.

Populære som piller øker fettforbrenningsprosessen er
- de mer skånsomme: - H.O.P.E , Lepigen X-strong, Nova Slim og Removyl,
- de sterkere (inneholder synefrin): Lepigen Superstrong,
- og mer langsiktige (inneholder wakame): Termoloss og Zenjaki.

det er også slankepiller som blokkerer fett, eller i det minste sørger for at kroppen ikke kan bruke alt. Disse er: - H.O.P.E , Liposinol og Nova Slim.

Den tredje typen piller senker den Glysemiske Indeksen til mat. Disse er: Glucosanol.

Det er også slankepiller (og plastre) som minsker apetitt, Hoodia Patch, i tillegg til de som gjør om fett til muskler, Biosoft CLA.

Den siste typen slankepiller rengjør kroppen gjennom detox, og i den gruppen har vi 30 days.

Nova Slim har tre aktive ingredienser, HCA, spirulina og grønn te. Vi har ikke funnet noe som indikerer at HCA har bivirkninger. Spirulina bør ikke spises av folk som spiser blodfortynnende medisiner som warfarin, på grunn av sitt høye innhold av vitamin K.
Fordi Nova Slim påvirker enzymer som omdanner sukker til fett, bør man ikke spise lav-karbo diett mens (LCHF / streng GI / Atkins), som er i ketose, dvs. hvor kroppen bruker fett som brensel i stedet for sukker. Dels vil det ikke være noe sukker å omdanne til fett, og for det andre bør man ikke gå inn og forstyrre kroppens enzymer fordi det ikke er kartlagt hvordan de kan påvirke hverandre.
Trening er alltid bra, men det er ingen krav til Nova Slim.

Trening er absolutt anbefalt. Jo mer du beveger deg, jo mer fett vil du forbrenne – og desto raskere vil vektnedgangen gå. Husk at all bevegelse forbruker mer energi enn å stå eller sitte stille. Kroppen responderer veldig bra på trening, og gjør at fettforbrenningen er mer effektiv hele døgnet. Pass på at aktivitetsnivået du velger står i stil til din nåværende form. Har du til nå vært lite aktiv, så start med daglige gåturer på 30 minutter. Er du derimot i toppform, er det ingen nødvendighet å endre på treningen, da er det kostholdet ditt som er avgjørende.

Nova Slim inneholder Spirulina, et stoff som er generelt bra for kroppen med sitt høye innhold av antioksidanter, vitaminer og mineraler.
Spiser dut lav-karbo diett og er i ketose, bør du ikke spise Nova Slim, fordi det påvirker kroppens enzymer som omdanner sukker til fett.
Du bestiller en pakke direkte fra novaslim.
Hvis du spiser sunt og trener kan du komme ned i vekt raskere enn hvis du bare spiser Nova Slim, selv om det vil være nok med bare en pille.

Alltid når en slanker seg, risikerer man å få mangel på vitaminer og mineraler, så pass på å kombinere med en god multivitamin.

Hvis du er gravid eller har noen sykdommer du bør være forsiktig med slankepiller generelt, selv med Nova Slim. Du bør ikke å spise Nova Slim hvis du spiser blod fortynnede medisiner som warfarin eller har leverproblemer.

Du bør ikke kombinere Nova Slim med lavkarbo diett, ettersom det ikke er funnet ut hvordan de kan påvirke hverandre til å være i ketose, samtidig som man blokkerer enzymene som omdanner sukker til fett.

Du kan også kombinerre din diett med å delta på et online vektprogram som hjelper deg til å permanent endre dine matvaner og oppnå en sunn, holdbar livsstil, for eksempel Vektklubb.no.
Tror du ikke at Nova Slim er noe for deg? Sjekk ut andre populære slankepiller: H.O.P.E, Lepigen X-strong eller Nova Slim, lykke til!
Savner du et spørsmål? Vennligst gi meg beskjed!

Prøv den!

Et godt valg for deg:

  • – Ønsker du å øke metabolisme
  • – Ønsker du en multifunksjons slankepille

Nova Slim
Kombiner med:

  • – Multivitaminpille

Hva er din mening?

Legg gjerne igjen en kommentar!

Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten Populære blogger ToppBlogg - toppliste for bloggere