Liposinol
“Blokkerer fett og minske kolesterol”
Brukeranmeldelser:

GD Star Rating
loading...

Hva er din mening?

Liposinol er et fiberkompleks som sørger for at kroppen ikke kan bruke alle kaloriene i maten, spesielt fett, som du spiser hver dag. Det fungerer på tre måter:
1. det sørger for at omtrent 28 % av fettet som du spiser ikke absorberers av kroppen
2. det eser ut magen og gir deg metthetsfølelse lengre
3. det senker blodglukosekurven (på likt vis som om du spiser noe med lav glysemisk indeks) som reduserer sukkersuget og lagring av fett.

I tillegg viser vitenskaplige studier at Liposinol minsker kolesterolnivået med inntil 10 %.

Her vil du finne vanlige stilte spørsmål og svar om Liposinol: hvordan det er forskjellig fra andre slankepiller, og dets fordeler og ulemper.


Vanlige stilte spørsmål om Liposinol

Liposinol inneholder det patenterte stoffet Litramine, som er et ekstrakt på en naturlig og økologisk måte fra en kaktus. Det inneholder løselige og ikke-løselige fibre og fungerer på følgende måte:

 • De ikke-løselige fibrene binder fett i magen og skaper en gele. Inntil 28 % av fettet lukkes på denne måten. Rund fettfibergeleen blir et annet lag av Liposinol-fibre lagt til som beskytter det fra fordøyelsessystemet, og sørger for at det ikke vil bli absorbert av kroppen og forlater kroppen med avfallet. Dette betyr at du vil forbruke mindre kalorier og gå ned i vekt.
 • De løselige fibrene trekker til seg vann og fører til at magen øker i volum. Vann og mat forblir dermed lengre i magen og gir deg en mer varig metthetsfølelse.
 • Blodglukosekurven blir mer stabil når mageinnholdet øker volum siden det tar lengre tid for kroppen å behandle karbohydratene i maten. Virkningen er den samme som etter å ha spist mat med lav glykemisk indeks. En mer stabil blodglukosekurve vil sørge for at kroppen produserer mindre insulin, som reduserer sukkersug og appetitt, og fører til at du spiser mindre og derfor går ned i vekt.
 • Et studie har vist at dårlig kolesterol, LDL, ble redusert med 10 % når Liposinol ble gitt til en testgruppe.

Liposinol oppnås organisk fra tørket kaktus. Den er patentert og godkjent av EU.
Du kan kjøpe Liposinol online. For øyeblikket (22. august 2012) koster en boks med 60 piller 239 kr.
Konseptet bak Liposinol er ganske enkelt, det er ikke en medisin, den påvirker ikke kroppen eller dens metabolisme på noen måte – dens funksjon er rent fysisk. Derfor er det ikke mye som kan gå galt. Vitenskaplige tester viser at du får større metthetsfølelse og ettersom mer fett forsvinner med avføringer blir mindre værende i kroppen din og fører til at du går ned i vekt. Selskapet som produserer Liposinol har utført studier på egen hånd som viser at:

 • I et 14-dagers studie med kvinner med den medisinske lidelsen “Metabolisk syndrom” som begynte å ta Liposinol, så reduserte LDL-kolesterolet (farlig kolesterol) med 10 % mens placebotester kun reduserte med 3 %. HDL-kolesterol endret ikke. Ingen bivirkninger ble rapportert.
 • Et 3-dagers studie målte fettinnholdet i avføring og viste at Liposinol reduserte kroppens opptak av fett med 26,6 %. Personer i testgruppen gikk ned 0,72 kilo i løpet av disse tre dagene og 80 % av dem rapporterte at de følte seg mette og tilfredse i løpet av studiet. Ingen placebotestgrupper gikk ned i vekt eller rapporterte at de følte seg mette.
 • Andre vitenskaplige studier har vist en reduksjon av absorberte fett av kroppen på mellom 23 og 28,3 % .

Liposinol er sertifisert av EU som medisinsk hjel (ikke medisin eller naturlig kur) og selges uten resept på apotek, helsekostbutikker og online.

Du kan kjøpe Liposinol online. For øyeblikket (22. august 2012) koster en boks med 60 piller 239 kr.
Liposinol er en slankepiller som binder fett og reduserer derfor mengden kalorier kroppen absorberer. Det finnes imidlertid ulike typer slankepiller.

Populære som piller øker fettforbrenningsprosessen er
- de mer milde: - H.O.P.E , Lepigen X-strong, Nova Slim og Removyl,
- de sterkere (inneholder synefrin)): Lepigen Superstrong,
- og de mer langsiktige (inneholder wakame): Termoloss og Zenjaki.

Det finnes også slankepiller som blokkerer fett, eller i det minste sørger for at kroppen ikke kan bruke alt. Disse er: - H.O.P.E , Liposinol og Nova Slim.

Den tredje typen piller senker den Glysemiske indeksen til mat. Disse er: Glucosanol.

Det finnes også slankepiller (og plaster) som hemmer appetitten, Hoodia Patch, i tillegg til de som gjør fett om til muskler, Biosoft CLA.

Den siste typen slankepiller rengjør kroppen gjennom detox, og i den gruppen har vi 30 days.

Alle ekstrakter binder fettet du spiser og fører til noen naturlige bivirkninger til en visse grad, slik som løs avføring, gass og behovet for å plutselig løpet på do etter at du har spist mat som inneholder mye fett. Liposinol ser ut til å ha mildere bivirkninger i forhold til liknende piller som Alli og Xenical. I følge fabrikanten er den eneste bivirkningen at “avføringen kan endre konsistens”.
Det er ingen spesifikke regler som sier hva du kan og ikke kan spise. Imidlertid er visse vitaminer fettoppløselige (A, D, E og K) og det er en god ide å ta en multivitaminpille for å sørge for at kroppen får alle de vitaminene den trenger for å redusere risiko for mangel og sykdom. Liposinol blokkerer kun kroppens fettopptak av vitamin A og D til en lettere grad, med 5,4 % og 1,9 % i følge studier, men det er bedre å være føre var.
Du tar Liposinol etter måltidet ditt. For å opprettholde din kroppsvekt og forbedre kolesterolet, ta en pille.
For å gå ned i vekt, ta to piller. En ekstra pille i tilfelle et måltid inneholder mye fett. En ekstra pille hvis du har en BMI over 30. Du skal ikke ta mer enn 9 piller per dag.

Legg merke til at denne informasjonen kan endres – sørg for at du har lest den siste doseringsinformasjonen på pakningen før du begynner med denne slankepillen.

Liposinol inneholder ikke dyreprodukter og gjør at den passer for vegetarianere og veganere. Kaktusen som Liposinol kommer fra er økologisk, slankepillen inneholder ikke kunstige fargestoffer eller smakstilsetninger eller salt eller konserveringsmidler. Den inneholder imidlertid mottakere av mikrokristallincellulose, tripotassiumfosfat, silikapolvidon og magnesiumstearat.
Hvis du er under 12 år eller hvis du er gravid eller ammer skal du ikke ta Liposinol. Hvis du har en BMI på under 18,5 skal du ikke bruke Liposinol for å gå ned i vekt. Hvis du tar medisiner må du sjekke med legen før du begynner å ta Liposinol.
Å trene er alltid bra, men ikke nødvendig for at Liposinol virker.

 1. Liposinol viser at den fungerer – det er ikke noe humbug. Flere studier viser at du går ned i vekt og at den ikke skader kroppen. Den er godkjent av EU.
 2. Liposinol er en av måtene å gå ned i vekt som ikke krever noen livsstilsendringer, eller diett eller trening. Ettersom du kan fortsette å spise vanlig vil du ikke oppleve noen av bivirkningene som ville oppstå med mer krevende diettopplegg, slik som svimmelhet, kvalme og hodepine.
 3. Denne vekttapsmetoden er veldig enkel å følge – du trenger bare å ta en pille.

 1. Å leve sunt, spise bra og trene er noe alle bør prøve å oppnå, ikke bare gå raskt ned i vekt. Ulempen til en slankepille, slik som Liposinol, er at det er en snarvei og du mister de positive “bivirkningene” som du får fra mer krevende måter å gå ned i vekt, slik som en sunnere livsstil.
 2. Det kan bli dyrt, spesielt hvis du tar pillen i 6 måneder slik som fabrikanten anbefaler.
 3. Urolige mage er en av bivirkningene til Liposinol.

Kjøp en boks og se om det fungerer for deg! For øyeblikket (22. august 2012) koster en boks med 60 piller 239kr – klikk her for å lese mer.
Hvis du spiser sunt og trener vil du gå raskere ned i vekt enn om du bare tar Liposinol, selv om pillen er nok i seg selv. Du kan også kombinere din diett med å delta i vektprogram online som hjelper deg til å endre matvanene dine og oppnå en sunn, bærekraftig livsstil, for eksempel Vektklubb.no.

For å unngå vitaminmangel bør du kombinere Liposinol med en effektiv multivitampille.

Hvis du tar medisiner bør du oppsøke råd fra din lege før du begynner å ta Liposinol. Angående tillegg uten resept og slankepiller, bruk sunn fornuft. Liposinol fungerer i magen og skal ikke påvirke andre systemer i kroppen din. Du bør ikke kombinerer ulike slankepiller for å doble den ettersom det er vanskelig å vite hvordan de fungerer sammen. For en diett, dvs spis strengere eller tren, så bør det være ok så lenge du ikke overdriver.
Tror du ikke Liposinol er noe for deg? Sjekk ut våre mest populære slankepiller: H.O.P.E, Lepigen X-strong eller Nova Slim, lykke til!

Savner du et spørsmål? Vennligst gi meg beskjed!


Prøv den!

Et godt valg for deg:


Liposinol
Få Liposinol på:

Kombiner Liposinol med:

 • – Multivitaminpiller

Hva er din mening?

Legg gjerne igjen en kommentar!

Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten Populære blogger ToppBlogg - toppliste for bloggere