Lepigen X-strong
“Effektiv fettbrenner – uten synefrin”
Brukeranmeldelser:

GD Star Rating
loading...

Hva er din mening?

Lepigen X-strong er en “fettbrennende slankepille”, som betyr at den øker metabolismen og sørger for at kroppen brenner mer fett enn vanlig. Den har også en apetittdempende virkning. Lepigen X-strong inneholder flere planteekstrakter og den er ulike andre fettbrennende slankepiller ved at den ikke inneholder efedrin eller synefrin – stoffene som kan ha alvorlige bivirkninger.

Her finner du vanlige stilte spørsmål og svar om Lepigen X-strong: hvordan de er ulike andre måter å gå ned i vekt på, og deres fordeler og ulemper.

Sponset lenke: Prøv Lepigen X-strong i dag! Klikk for å lese mer!


Vanlige stilte spørsmål om Lepigen X-strong

Lepigen X-strong øker metabolismen ved å aktivere det sympatiske nervesystemet (SNS), som forbereder kroppen for kamp eller flykt. Når SNS er aktivert øker kroppsvarmen (termogenese), og du føler ikke sult, metabolismen øker og fett brytes need for å bli brukt som drivstoff – brenner fett. Kroppen bruker mer energi enn vanlig, når du føler deg aktivert og full av energi.

Lepigen X-strong aktiverer SNS gjennom en kombinasjon av urter:

 1. Bringebærketoner, stoffet som gir bringebær deres lukt. Studier på mus som ble gitt bringebærketoner viste at de skapte mer kroppsvarme, at de gikk need i vekt og at deres triglyseridnivå økte.
 2. Grønn te, som inneholder catechiner og koffein, som øker energimengden som kroppen bruker.
 3. Piperinekstrakt (svart pepper), øker termogenese og gjør det enklere for kroppen å absorbere næringsstoff og medisiner.
 4. Kayennepepperektrakt, som reduserer sultfølelsen og øker metabolismen.
 5. Panax Ginseng, som gir energi og øker din velvære.

Det er flere slankepiller som kalles Lepigen, men Lepigen er faktisk navnet til fabrikanten. Vi har Lepigen Superstrong og Lepigen F-1 Fatburning Booster og Lepigen X-strong.

Ingen av Lepigen-piller som selges i dag inneholder efedrin (som har blitt ulovlig).

Du kan kjøpe Lepigen X-strong på internettet, på www.lepigen.no.
Alle ingrediensene har en vitenskaplig bevist effekt på mennesker, med unntak av bringebær-ketoner som så langt kun har en bevist effekt på mus. Det ser ikke ut til å finnes andre studier på spesielle kombinasjoner av urter som finnes i Lepigen X-strong, men det ville være rart hvis den plutselig slutter å virke, bare fordi de er en kombinert slankepille.
Lepigen X-strong virker ved å øke kroppens fettforbrenningsprosesser. Det finnes imidlertid ulike typer slankepiller.

Populære piller som øker fettforbrenningsprosessen er
- jo mer skånsom: - H.O.P.E , Lepigen X-strong, Nova Slim og Removyl,
- dess sterkere (inneholder synefrin): Lepigen Superstrong,
- og jo lengre virkning (inneholder wakame): Termoloss og Zenjaki.

Det finnes også slankepiller som blokkerer fett, eller i det minste sørger for at kroppen ikke kan bruke alt. Disse er: - H.O.P.E , Liposinol og Nova Slim.

Den tredje typen piller senker den Glysemiske Indeksen til maten. Disse er: Glucosanol.

Det finnes også slankepiller (og plastre) som minsker apetitt, Hoodia Patch, i tillegg til de som gjør fett om til muskler, Biosoft CLA.

Den siste typen slankepiller rengjør kroppen gjennom detox, og i den gruppen har vi 30 days.

Det har ikke blitt utført forskning på de spesifikke kombinasjonene av urter i Lepigen X-strong, men urtene i seg selv har ikke vist noen bivirkninger.

Hvis du er følsom for koffein, bør du ikke ta Lepigen X-strong. Koffein gjør deg mer opplagt og energisk, akkurat som å drikke kaffe så bør du ikke ta Lepigen X-strong for sent på kvelden for å unngå søvnvansker.

Ginseng bør ikke bli kombinert med antidepressiva av typen MAOI type, heller ikke løsende medisiner eller stoffer som stimulerer det sentrale nervesystemet. Ta med forsiktighet hvis du har høyt blodtrykk. Ginseng anbefales ikke hvis du er gravid eller ammer.

Ingen andre bivirkninger har blitt rapportert, men personer under 18 år bør være forsiktige med mattilskudd.

Lepigen X-strong sørger for at kroppen brenner mer fett og gjør deg mindre sulten. Derfor kan du spise som vanlig, men du vil gå ned i vekt raskere hvis du også prøver å redusere kalorimengden du spiser. Du kan også ta en multivitaminpille for å sørge for at du får alle vitaminene du trenger for å redusere risikoen for vitaminmangel.
På det skrivende tidspunkt (21. august 2012) kan du kjøpe Lepigen X-strong for 495 kr på www.lepigen.no.
Du kan ta en tablett med Lepigen X-strong 30-40 minutter før hvert måltid med et glass vann, inntil tre ganger om dagen. Legg merke til at denne informasjonen kan endre seg – sørg for at du har lest den siste doseringsinformasjonen på pakken før du begynner denne slankepillen.
Trening er alltid bra for helsa di, men det er ikke nødvendig for at Lepigen X-strong skal virke. Sannsynligvis vil du få overskudd til å trene takket være ingrediensene, så å bruke den er ikke noen dårlig ide!
Virkningene av stoffene i Lepigen X-strong har blitt grundig studert med positive resultater:

Chilis hete stoff kalles capsaicin og aktiverer det sympatiske nervesystemet.

 • I følge et studie kan kroppen bruke 23 % mer energi etter et måltid med capsaicin. Også, hvis en forrett inneholder mye chili vil personer i testgruppen spise betraktelig mindre mat når hovedretten ankommer
 • Et annet studie har vist at etter et måltid rikt på capsaicin spiser testgruppen 10-16 % mindre kalorier i løpet av to hele dager og spiser mat inntil de føler seg mette. Testgruppen spiste 10 % mindre kalorier når capsacinie ble tatt som en pille, uten smak, og 16 % mindre når den ble spist i naturlig form, og viser at hetefølelsen på tungen ikke har noen virkning.
 • Et tredje studie viste at 6,6 % vekttap når en gruppe spiste capsaicin.

Piperine, ansvarlig for smaken til svart pepper, gjør det lettere for kroppen å absorbere næringsstoff og medisiner. Ginseng, for eksempel, har blitt absorbert bedre i kombinasjon med svart pepper. Piperine øker også kroppens varme (termogenese) hvilket betyr en økning i metabolisme.

Grønn te øker det sympatiske nervesystemets aktivitet ved å få kroppen til å forbruke mer energi. To stoffer som bidrar til dette er koffein og catechin.

 • Et studie hvor tre grupper ble gitt enten grønn te, koffein (tilsvarende mengde til grønn te) eller en placebo viste at personer som ble gitt grønn te hadde en daglig økning i metabolisme på 4 %.
 • Et tre måneders studie om grønn te på 70 overvektige personer ga et vekttap på 4,6 % og en 4,5 % reduksjon på hoftemål.
 • Flere liknende studier har vist vekttap og en reduksjon på mengde av kroppsfett.
 • Virkningen til grønn te kan bli redusert hvis du på samme tidspunkt spiser eller drikker mye koffein, tilsvarende to kaffekopper per dag eller mer. På den andre siden kan vekttapet gå opp hvis du samtidig drikker mye kaffe.

Ginseng har en lang tradisjon som en medisinsk urt bruk i østlig kultur. Det blir sagt at den har en vitaliserende virkning, reduserer stress, forbedrer minnet, øker konsentrasjon og gir et sterkere immunsystem. Vitenskapen bekrefter disse virkningene. Noen studier gir motsatt resultat, og studier har ofte blitt brukt med ulike typer og kvalitet på ginseng hvilket gjør dem enda vanskeligere å sammenlikne.

 1. Lepigen X-strong hjelper deg med å gå ned i vekt ved bruk av mange ulike mekanismer på samme tidspunkt, den øker fettforbrenning, reduserer sultfølelse og reduserer lagring av fett.
 2. Mange andre fettbrennende slankepiller inneholder synefrin, hvilket kan ha alvorlige bivirkninger. Lepigen X-strong inneholder IKKE synefrin.
 3. Lepigen X-strong inneholder velkjente urter og krydder, som reduserer risikoen for uventede bivirkninger.
 4. Siden du ikke trenger å endre din livsstil og kun tar en pille, er det en enkel metode å følge som vil øke dine sjanser for å lykkes.

 1. Ulempen med en slankepille slik som Lepigen X-strong er at den er en snarvei til en slankere kropp. Den hjelper deg ikke til å spise sunt og trene, og mangler derfor de andre positive “bivirkningene” du får fra en sunnere livsstil.
 2. En annen ulempe er risikoen for jo-jo-diett. Hvis du går raskt ned i vekt med Lepigen X-strong uten å lære og spise sunt vil kiloene snart komme tilbake.

Lepigen X-stong selges for øyeblikket ikke i Storbritannia. Sjekk ut andre populære slankepiller slik som H.O.P.E, Lepigen X-strong eller Nova Slim.
Fabrikanten anbefaler å kombinere Lepigen X-strong med Lepigen F1-fatburning booster som inneholder aminosyrer som øker fettforbrenning. Du kan også kombinere din diett med å delta i online vekttapsprogrammer som hjelper deg med å endre dine spisevaner og oppnå en sunn, holdbar og varig livsstil for eksempel Vektklubb.no.

For å unngå vitaminunderskudd bør du kombinere Lepigen X-strong med en effektiv multivitaminpille.

Tror du at Lepigen X-strong ikke passer for deg? Sjekk ut de mest populære slankepillene: H.O.P.E, Lepigen X-strong eller Nova Slim, lykke til!

Savner du et spørsmål? Vennligst gi meg beskjed!


Prøv den!

Et godt valg for deg:

 • - Ønsker du å øke metabolismen din
 • - Ønsker du å unngå efedrin/synefrin
 • - Trenger du mer energi

Lepigen X-strong
Kombiner med:

 • – Multivitaminpille

Hva er din mening?

Legg gjerne igjen en kommentar!

Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten Populære blogger ToppBlogg - toppliste for bloggere