Lepigen Superstrong
“Øker din metabolisme og gir deg energi”
Brukeranmeldelser:

GD Star Rating
loading...

Hva er din mening?

Lepigen Superstrong er en “fettbrenner” som hjelper deg med å gå ned i vekt ved å øke din metabolisme, sørge for at kroppen din brenner flere kalorier. Lepigen Superstrong inneholder synefrin som påvirker kroppen på samme måte som adrenalin og efedrin. Den øker metabolismen, gir fysisk og mental energi, øker ytelse og minsker apetitt. På det samme tidspunkt som blodtrykket øker.

Her vil du finne vanlige stilte spørsmål og svar om Lepigen Superstrong: hvordan den skiller seg fra andre måter å gå ned i vekt på, og dens fordeler og ulemper.

Sponset lenke: Prøv Lepigen Superstrong i dag! Klikk for å lese mer!


Vanlige stilte spørsmål om Lepigen Superstrong

Synefrin, det aktive stoffet i Lepigen Superstrong, forbindes med adrenalin og har en liknende virkning. Metabolismen øker med omtrent 10 %, du brenner flere kalorier, apetitten minskes, du blir mer våken og energisk og på samme tidspunkt øker din ytelse. Dette fører til at du går ned i vekt og gir deg en generell følelse av velvære. Det gir ekstra energikick som du noen gang trenger på nattskift eller tøffe treninger. Fabrikanten hevder at du kan gå ned 10 kilo på en måned ved bruk av Lepigen Superstrong.

Ulempen er et puls- og blodtrykket øker, som kan ha bivirkninger på hjertet og blodårene slik som paplitasjoner. Du kan bli rastløs og oppleve søvnvansker.

Myndigheter har ved flere anledninger advarslet mot synefrin i diett- og sportsprodukter på grunn av dens sterke virkning på kroppen.

Synefrin gir en virkning som likner på stoffet Efedrin, men mindre bivirkninger. Efedrin har blitt kalt “amfetamin-light” og har blitt forbudt i flere europeiske land, hvor den kun selges med resept. Synefrin er et svakere alternativ til Efedrin.

Det aktive stoffet i Lepigen Superstrong, synefrin kan utvinnes fra pomerans. Noen ganger kalles det ikke “synefrin”, men “pomerans” eller “citrus aurantium”, det latinske navnet for pomerans. Det er det samme.

I de landene hvor det aktivet stoffet synefrin er lovlig så er svaret ja. Men myndighetene advarer imidlertid mot forbruk av store mengder synefrin i tillegg til å kombinere synefrin med koffein.

Synefrin brukes også som medisin mot akutt lavt blodtrykk.

Ikke Lepigen Superstrong i seg selv, men for liknende piller som inneholder synefrin så er det minst to kliniske studier som viser vekttap og minst tre kliniske studier som viser at synefrin øker kaloribrenning i kroppen. Flere studier er for øyeblikket i gang.

Jeg har hørt rykter om at et studie har vist av synefrin IKKE gir noen negative bivirkninger på hjertet og blodårene, men jeg finner ikke det studiet.

Synefrin er en “katekolamin”, dvs. et “kamp eller flykt”-hormon. Andre katekolamimner er adrenalin, noradrenalin og dopamin. De påvirker det sympatiske nervesystemet ved å gjøre kroppen klar for handling – øker pulsen, øker blodtrykk og påvirker blodsukkernivåene. Katekolaminer produseres naturlig i kroppen på grunn av stress, høye lyder og sterkt lys. Alt dette øker metabolismen og brenner fett fra fettreservene på kroppen, hvilket fører til vekttap.

Synefrin er kjemisk veldig likt Efedrin. Efedrin er for eksempel en astmamedisin og øker blodtrykket.

Noen ganger kan du lese at Synefrin er ekstra effektiv når det gjelder fettforbrenning. Dette er sannsynligivs en misforståelse – studier på hunder har vist at synefrin øker metabolismen for visse typer fettvev, ‘Brown Adipose Tissue’ (BAT). Dessverre har voksne nesten ingenting BAT, så øking av metabolismen der hvor det er få celler har liten hensikt.

Du kan kjøpe Lepigen Superstrong på internettet, på www.lepigen.no.

 1. Økt ytelse og årvåkenhet, som er bra når du trener og trenger å holde deg våken.
 2. Økt metabolisme og redusert apetitt, som fører til at du går ned i vekt.
 3. Vitenskapelig bevist virkning – den virker og er effektiv.

 1. Økt blodtrykk. Overvektige personer har vanligvis et høyt blodtrykk og det kan heve det til et farlig nivå.
 2. Advarsler fra myndighetene om at synefrin kan ha bivirkninger på hjertet og blodårene.
 3. Overgå ikke anbefalt dosering. Høye doser av synefrin kan ha negative bivirkninger slik som økt blodtrykk og påvirker hjertet som kan ha alvorlige konsekvenser slik som slag.
 4. Koffein kan øke negative virkninger til synefrin.
 5. Skal ikke kombineres med alkohol eller medisiner.
 6. Du vil oppleve at det er vanskelig å slappe av og sove.
 7. Din kropp vil bli vant med pillen, hvilket kan føre til at Lepigen Superstrong mister sin virkning etter en stund.
 8. Listen over mulige bivirkninger fra Lepigen Superstrong er lang: hjertepalpitasjoner, økt blodtrykk og økt hjerterytme, hvilket kan føre til hjerneblødning. Hodepine, søvnvansker og rastløshet. Hjerte og karspasmer. Svette. Avhengighet og mentale bivirkninger slik som angst.

Ja, det er ikke den tryggeste pillen på markedet – effektivitet og risiko går vanligvis hånd i hånd.

Bivirkninger kan være: palpatisjoner, økt blodtrykk og hjerterytme som kan føre til hjerneslag. Hodepine, søvnproblemer og rastløshet. Hjerte- og karspasmer. Svette. Avhengighet og mentale bivirkninger slik som angst.

Koffin forsterker virkningene av synefrin, i tillegg til negative bivirkninger så koffein bør unngås.

Du bør ikke kombinere Lepigen Superstrong med alkohol eller medisiner.

Bortsett fra det er det ingen spesielle anbefalinger angående dietten.

Du bør ta maksimalt en pille per dag. En pille inneholder 100 mg synefrin. Legg merke til at denne informasjonen kan endres – sørg for at du har lest den siste doseringsinformasjonen på pakningen før du begynner med denne slankepillen.
Fabrikanten sier at Lepigen Superstrong ikke bør brukes av personer under 18 år, kvinner som ammer eller er gravide eller personer som lider av lidelser slik som betennelser, diabetes, høyt blodtrykk, hjerteproblemer, migrene, mentale forstyrrelser eller forstørret prostata. Bør ikke kombineres med alkohol eller medisiner.
Profesjonelle atlester bør sjekke reglene nøye ettersom mange sportsføderasjonsklasser tar synefrin som doping.
Ettersom synefrin øker din energi og ytelse, bruker mange mennesker den for å få en ekstra energiøkning og bedre ytelse ved trening. Mange sportsføderasjonsklasser tar synefrin som doping.
Lepigen Superstrong inneholder synefrin som påvirker det sympatiske nervesystemet og øker fettforbrenning. Det er imidlertid ulike typer slankepiller.

Populære piller som øker fettforbrenningsprosessen er
- de mer skånsomme: - H.O.P.E , Lepigen X-strong, Nova Slim og Removyl,
- de sterkere (inneholder synefrin): Lepigen Superstrong,
- og mer langsiktige (inneholder wakame): Termoloss og Zenjaki.

det er også slankepiller som blokkerer fett, eller i det minste sørger for at kroppen ikke kan bruke alt. Disse er: - H.O.P.E , Liposinol og Nova Slim.

Den tredje typen piller senker den Glysemiske Indeksen til mat. Disse er: Glucosanol.

Det er også slankepiller (og plastre) som minsker apetitt, Hoodia Patch, i tillegg til de som gjør om fett til muskler, Biosoft CLA.

Den siste typen slankepiller rengjør kroppen gjennom detox, og i den gruppen har vi 30 days.

Bortsett fra Lepigen Superstrong som inneholder synefrin finnes Lepigen X-strong, som inneholder naturlige stoffer som øker metabolisme (uten synefrin). Lepigen F1-fatburning booster inneholder aminosyrer som øker brenning av fett og får deg til å føle deg mett etter et måltid. Fabrikanten anbefaler å kombinere Lepigen Superstrong med F1-fatburning booster for å øke fettforbrenning.
Du bestiller en eske og ser hvordan det fungerer for deg. Klikk her for å kjøpe Lepigen Superstrong på internettet.
Lepigen Superstrong inneholder synefrin som gjør den til en veldig sterk pille. Derfor kan den ikke kombineres med medisin.
På det skrivende tidspunkt (21. august 2012) kan du kjøpe Lepigen Superstrong for 499 kr på www.lepigen.no.
Du kan også kombinerre din diett med å delta på et online vektprogram som hjelper deg til å permanent endre dine matvaner og oppnå en sunn, holdbar livsstil, for eksempel Vektklubb.no.

For å unngå vitaminunderskudd bør du kombinere Lepigen Superstrong med en effektiv multivitaminpille.

Tror du ikke at Lepigen Superstrong er noe for deg? Sjekk ut andre populære slankepiller: H.O.P.E, Lepigen X-strong eller Nova Slim, lykke til!
Savner du et spørsmål? Vennligst gi meg beskjed!


Prøv den!

Et godt valg for deg:


Lepigen Superstrong
Kombiner med:

 • – F1-fatburning booster
 • – Multivitaminpille

Betyg och kommentarer

 1. Jenny säger:

  Kan lepigen superstrong med fordel kombineres me andre typer slankepiller? Som f.eks cla?

Hva er din mening?

Legg gjerne igjen en kommentar!

Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten Populære blogger ToppBlogg - toppliste for bloggere