Herbalife
Brukeranmeldelser:

GD Star Rating
loading...

Hva er din mening?

Herbalife selger et utvalg av produkter for måltids erstatning basert på lav-fett prinsipp (LCD, Low kaloriforbruket Diet). Serien består av proteinshakes og kosttilskudd.

Her finner du de vanligste spørsmålene om Herbalife.

Spørsmål og svar om Herbalife

Herbalife selger utvalg av produkter for vekttap og velvære. På nettsiden finner du hovedsakelig proteinshakes og proteinbarer for å erstatte et måltid. Det er ofte supplert med Herbalife multivitaminer, fiber- og urtetabletter i ulike pakkeløsninger.

For trivsel er kosttilskudd for huden, fordøyelsen, immunsystemet, anti-aldring og cellulitter, og mye mer.

Vekttapet er basert på LCD, “Low Calorie Diet”, som går ut på stor nedgang på kaloriene du inntar. Herbalife, erstatter 1-2 måltider per dag med protein shaker eller barer. Ellers kan du spise normal mat. Proteinpulver kan blandes i melk og frukt, yoghurt eller juice for å variere.

Det som skiller Herbalife fra andre måltidserstatninger er at du erstatte 1-2 måltider per dag med en shake, ikke hvert måltid.

Vekttapet går litt tregere og risikoen for at kroppen ender opp med sultfølelse er minimal. Dette kan sammenlignes med å gå direkte inn i fase 2 av Allévo, Naturdiet eller Nutrilett.

Forretningsideen bak Herbalife er å ha et nettverk av uavhengige distributører som kjøper produkter, bruke dem selv for å få erfaringer, og deretter videreselger Herbalife produkter til venner og bekjente. Selgeren kan i sin tur, rekruttere nye selgere og motta en andel av overskuddet.

Du bør erstatte 1-2 måltider om dagen med shake eller protein bar. Herbalife proteinshakepulver kommer i mange forskjellige smaker. Pulveret blandes med skummet melk og kan drikkes enten rent (217 kcal) eller med frukt, yoghurt eller juice (280-450 kcal) for å få variasjon. Som snacks er proteinbarer, noe som gir 140 kcal.

Du får også kjøpt komplette pakker for vektnedgang eller vektøkning som inneholder protein pulver, multi-vitamin og fiber og urtetabletter.

Herbalife tilbyr et bredt utvalg av kosttilskudd.

Siden Herbalife er en lav-kalori diett blir det mer effektivt hvis du samtidig trener.
Herbalife produktene er utviklet for å gi alle vitaminer, fiber og mineraler som kroppen trenger, så du trenger ikke bekymre deg for ernæringsmangler.

Siden du bare erstatte 1-2 måltider om dagen, trenger du ikke endre så mye på dine spisevaner, men kan fortsette å spise lunsj eller middag med familien. Dette er Herbalife unike på i forhold til andre pulver dietter.

Ulempen med en diett slik som Herbalife er at den er en snarvei til en slankere kropp. Den hjelper deg ikke til å spise sunt og trene, og mangler derfor de andre positive “bivirkningene” du får fra en sunnere livsstil.
En annen ulempe er risikoen for jo-jo-diett. Hvis du går raskt ned i vekt med Herbalife uten å lære og spise sunt vil kiloene snart komme tilbake.
Når du kombinerer Herbalife med regelmessige måltider, kan det være lurt å notere i en matdagbok, eller bli med en vekt klubb hvor du lærer å spise riktig i det lange løp.
Tror du ikke at Herbalife er noe for deg? Sjekk ut andre populære slankepiller: H.O.P.E, Lepigen X-strong eller Nova Slim, lykke til!
Savner du et spørsmål? Vennligst gi meg beskjed!

Prøv den!

Et godt valg for deg:

  • – Ønsker du å spise mindre kalorier

Herbalife

Hva er din mening?

Legg gjerne igjen en kommentar!

Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten Populære blogger ToppBlogg - toppliste for bloggere