H.O.P.E
“Blokkerer fett og øker din metabolisme”
Brukervurderinger:

GD Star Rating
loading...

Hva er din mening?

H.O.P.E slankepiller arbeider på to måter. Først sørger de for at kroppen ikke kan behandle alle kaloriene den mottar via maten. Dette oppnås ved at 27 % av fettet du spiser fortsetter rett gjennom kroppen din uten å absorberes – og fører til at du går ned i vekt. Deretter inneholder den mange urter som øker kroppens fettforbrenningsprosesser, rengjør kroppen og gir den ekstra energi.

Her finner du vanlige spørsmål og svar om H.O.P.E slankepiller, hvordan de er ulike fra andre slankepiller, og deres fordeler og ulemper. På bunnen av siden kan du etterlate en tilbakemelding og lese hva andre har skrevet om H.O.P.E.

Sponset lenke: Prøv H.O.P.E i dag! Klikk for å lese mer!

Vanlige stilte spørsmål om H.O.P.E

 

H.O.P.E inneholder flere ingredienser som gir et vekttap på 3-30 kilo, i henhold til fabrikanten. Dette oppnås også ved å sørge for at kroppen får mindre kalorier å brenne, men også sørge for at kroppen brenner mer kalorier enn den vanligvis ville gjort. Hvordan oppnås dette? Vel, det er to mekanismer som arbeider her:

  • NeOpuntia®, som er en hovedingrediens i H.O.P.E slankepiller. Det er et patentert ekstrakt som kommer fra Sør-Amerikas pærekaktus Opuntia Ficus Indica. Ekstraktet skaper en svampliknende gele i magen som absorberer fett og sørge for at den forlater på naturlig måte uten å bli absorbert av kroppen. Ved å få mindre kalorier vil kroppen din måtte bruke dens fettreserver og du vil gå ned i vekt. NeOpuntia® er et ekstrakt som har blitt utviklet i Frankrike og brukes i slankepiller i hele verden. H.O.P.E selges i Skandinavia og Tyskland.
  • For å øke kroppens metabolisme og derfor øke kalorier og fett som blir brent brukes flere urter: grønnte, bjørk, snelle og nesler. Urtene fører til en høyere metabolisme sats, men har også flere positive “bivirkninger” slik som at de gir deg energi, rengjør kroppen fra giftstoffer, styrker immunforsvarer, hjelper fordøyelsessystemet, forbedrer hudens elastisitet og har også diuretiske egenskaper og styrker hud, hår og negler.
  • Krom brukes for å senke blodglukosenivåene og derfør minske sukkersug.

Mye har blitt lovet og det er vanskelig å vite hvor effektiv en urteblanding virkelig er. Hvis vi ser på hver av ingrediensene for seg ser vi at:

  1. H.O.P.Es hovedingrediens NeOpuntia® binder dråpene av fett som flyter i magen etter et måltid og skaper en gele som ikke kroppen kan bryte ned. I følge et studie absorberte NeOpuntia® 28 % av fettet i magen, i følge et annet blokkerte det 23 % av fettet i maten og i et dobbelt-blindt studie økte fettinnholdet med 27 %. Derfor er virkningen til NeOpuntia® bevist.
  2. Angående resten av ingrediensene, er det sant at de har blitt ansett som sunne på ulike måter. Det er kjent at grønn te inneholder antioksidanter, øker metabolisme og hjelper fordøyelsessystemet. Feltsnelle, som arbeider som et diuretisk middel og inneholder silikon er bra for hår og negler, og er et gammelt kjerringråd. Nesle er bra for neglene, kan hjelpe til med å øke hudets utseende, gjøre den klarer og sunnere og er diuretisk. Virkningene av bjørk har ikke blitt bevist.
  3. Det er uvisst om den siste ingrediensen, krom, vil få deg til å gå ned i vekt. Det er ingen studier som sier at ekstra krom vil få deg til å gå ned i vekt, hvis ikke du allerede har mangel på krom hvilket er veldig sjelden. Mangel på krom gir høye blodsukkesvingninger og sukkersug. Derfor er det ikke 100 % sikkert at krom i H.O.P.E hjelper med å dempe sukkersug. Men studier har imidlertid vist at krom har en positiv virkning på mennesker med hjerte- og karsykdommer.

For å sammendra kan du si at “JA” H.O.P.E vil hjelpe deg med å gå ned i vekt. NeOpuntia® sørger for at inntil 27 % av fettet som du spiser går rett igjennom kroppen og resten av ingrediensene som er gode for kroppen blir værende på andre vis.

Du kan kjøpe H.O.P.E online.
H.O.P.E sørger for at kroppen ikke absorberer alt fettet du spiser og derfor minsker mengden av kalorier som kroppen kan bruke. Samtidig øker den metabolismen og sørger for at kroppen brenner flere kalorier enn vanlig. I tillegg er det et næringstilskudd som hjelper kroppen med å føle seg bedre og rengjøre systemet. De fleste slankepiller har kun en funksjon. Det finnes imidlertid ulike typer slankepiller.

Populære piller øker fettforbrenningsprosessen er
- jo mer skånsom: - H.O.P.E , Lepigen X-strong, Nova Slim og Removyl,
- jo sterkere (inneholder synefrin): Lepigen Superstrong,
- og mer langsiktige (inneholder wakame): Termoloss og Zenjaki.

Det er også slankepiller som blokkerer fett, eller i det minste sørger for at kroppen ikke kan bruke alt. Disse er: - H.O.P.E , Liposinol og Nova Slim.

En tredjetype piller minsker den Glysemiske indeksen til mat. Disse er: Glucosanol.

Det er også slankepiller (plaster) som reduserer sult, Hoodia Patch, i tillegg til å gjøre fett om til muskler, Biosoft CLA.

Den siste typen slankepiller rengjør kroppen gjennom detox, og i gruppen som har 30 days.

Det er ingen beviste bivirkninger til H.O.P.E. Kvinner som ammer og personer under 18 år skal ikke bruke H.O.P.E eller andre slankepiller. Alle urteingrediensene i H.O.P.E er vanlige og har blitt brukt som mattilskudd i mange år hvilket gjør risikoen veldig lav.
Du kan spise hva du vil. Men du vil imidlertid få et raskere resultat hvis du trener og minsker fett i dietten din.
Du tar 3 piller etter måltidet, maks 6 piller per dag. Legg merke til at denne informasjonen kan endre – sørg for at du har lest den siste doseringsinformasjonen på pakken før du begynner denne slankepillen.
Du kan kjøpe H.O.P.E online.
Nei, H.O.P.E inneholder gelatin og passer derfor ikke for vegetarianere.
Nei, du trenger ikke trene. En av fordelene med en slankepille er at du går ned i vekt uten å måtte endre din diett eller vaner, men du går raskere ned i vekt hvis du trener samtidig.

  1. Pærekaktusekstraktet NeOpuntia® har vist virkninger i kliniske studier, så H.O.P.E virker.
  2. I tillegg får du en blanding med sunne urter med flere positive virkninger på kroppen.

H.O.P.E er en av måtene å gå ned i vekt som ikke krever noen livsstilsendringer, heller ikke diett eller trening. Derfor er det en enkel måte å øke sjansene for suksess.

Feltsnelle og nesle, to av ingrediensene i H.O.P.E er diuretiske. De hjelper med å rengjøre systemet, men kroppen mister væske så det er lett å tro at minus på vekta er “ekte” vekttap. Når du slutter med å ta H.O.P.E vil du få disse væskekiloene raskt tilbake. H.O.P.E reduserer fettabsorbering og øker metabolisme, men det er ikke alt. Du må sørge for å spise en sunn diett, at du ikke spiser for mye og ikke vanespiser eller fordi du kjeder deg eller er trist. For å leve sunt er riktig kosthold og trening noe av det du bør sikte etter i det lange løp, ikke bare gå raskt ned i vekt. Ulempen med vekttappiller slik som H.O.P.E er at det er en snarvei og du går glipp av de positive “bivirkningene” du får fra en sunn livsstil.

Det vil også bli dyrt hvis du fortsetter å gå ned i vekt ved å bruke H.O.P.E over en lengre periode.

Hvis ikke du endrer spisevanene dine vil du sakte få tilbake vekten du mistet ved bruk av H.O.P.E.

Kjøp en boks og se om det fungerer for deg! Klikk her for å lese mer.
Du kan kombinere H.O.P.E med å delta i online vekttapprogrammer, som hjelper deg med å permanent endre dine spisevaner og oppnå en sunn, holdbar livsstil, for eksempel Vektklubb.no.

For å unngå vitaminunderskudd bør du kombinerer  H.O.P.E med en effektiv multivitamin.

Tror du H.O.P.E ikke passer for deg? Sjekk ut de mest populære slankepillene: H.O.P.E, Lepigen X-strong eller Nova Slim, lykke til!

Mangler det et spørsmål? Vennligst gi meg beskjed!


Prøv den!

Et godt valg for deg:


H.O.P.E slankepiller
Kombiner H.O.P.E med:

  • – Multivitaminpille

Hva er din mening?

Legg gjerne igjen en kommentar!

Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten Populære blogger ToppBlogg - toppliste for bloggere