Glucosanol
“Den bestselgende karbblokkeren”
Brukeranmeldelser:

GD Star Rating
loading...

Hva er din mening?

Glucosanol hindrer kroppen i å absorbere noen av karbohydrater fra mat. Dette er mulig ettersom Glucosanol forhindrer at enzymet alpha-amylase gjør om stivelse til sukker i magen og innvollene. Kroppen kan derfor ikke absorberer stivelse og den vil forlate kroppen på en naturlig måte som er bra av mange grunner hvis du ønsker å gå ned i vekt.

 • Du vil få færre kalorier fra karbohydrater
 • Ditt blodsukkernivå vil øke saktere, og det betyr at du får en liknende virkning som om du spiste mat med lav Glysemisk Indeks. Derfor vil du føle deg mett lengre og du vil ha mindre sukkersug
 • Din kropp vil produsere mindre insulin. Ettersom insulin forteller kroppen å lagre fett, vil et lavt insulinnivå bety at mindre fett lagres.

Virkningen til Glucosanol beskrives best som senking av den Glysemiske Indeksen i maten du nettopp spiste. Glucosanol kan brukes av både personer som spiser en diett med mye karbohydrater og som ønsker å gå ned noen kilo, men også av mennesker som spiser en lavkarbohydratdiett . Den fungerer også for personer som spiser i henhold til GI-metoden og ønsker å redusere blodsukkerrushet du får fra et “forbudt” måltid.

Her vil du finne vanlige stilte spørsmål og svar om Glucosanol: hvordan den skiller seg fra andre slankepiller, og dens fordeler og ulemper.


Vanlige stilte spørsmål om Glucosanol

 

Glucosanol inneholder det patenterte stoffet PhaseLite, utvunnet fra hvite bønner. Den inneholder en proteintype (glykoprotein) som binder seg selv til enzymet alpha-amylase og gjør den til et enzym som er mindre effektivt enn vanlig. Det Alpha-amylase gjør i kroppen er å bryte ned lange stivelsesmolekyler til mindre deler, glukose. Ved å ta Glucosanol vil inntil to tredjedeler av karbohydrater når du spiser gå rett igjennom kroppen i stedet for å bli absorbert av systemet.

Ettersom en mindre mengde av glukose blir absorbert fra maten vil du få flatere blodglukose- og insulinkurver og absorbere mindre kalorier fra maten du nettopp spiste. Virkningen liker når du spiser mat med lav Glysemisk Indeks.

Kliniske studier av PhaseLite (det aktive stoffet i Glucosanols) viser et vekttap på mellom 4-8 pund innen en periode på 4 uker.

På det skrivende tidspunkt (21. august 2012) kan du kjøpe Glucosanol for 239 kr på internettet (60 tabletter).
Hver dag tar du mellom 1-3 piller før hvert måltid, med maksimalt 6 piller per dag.
Det aktive stoffet i Glucosanol heter PhaseLite.
Det er velkjent at ved å blokkere alpha-amylase så senkes blodglukose og opptaket av sukker fra maten. Flere studier på PhaseLite (det aktive stoffet i Glucosanol), har vist følgende resultater:

 • Et tomåneders studie på 27 overvektige personer som tok PhaseLite så mistet de 127 % mer vekt enn personer som tok en placebo.
 • Et fireukers studie på 60 overvektige person som spiste en karbohydratrik diett viste at de personene som ble gitt PhaseLite mistet 2,4 kilo kroppsfett (ikke kroppsvekt) sammenliknet med de i placebogruppen som kun mistet 0,35 %.
 • Et fire ukers studie på 8 gjennomsnittlige personer som spiste karbohydratrike dietter viste et vekttap på 3,8 kilo for personer som tok PhaseLite sammenlikneed med kun 0,75 kilo for placebogruppen.
 • Den glysemiske indeksen til hvitt brød ble testet med og uten PhaseLite. Med PhaseLite minsket GI til brød med 39 %.
 • Et studie på 11 gjennomsnittlig personer som spiste hvitt brød med smør viste at kroppene deres absorberte 66 % mindre kalorier fra karbohydrater når de tok PhaseLite.

Du kan kjøpe Glucosanol på internettet, for eksempel her.
Glucosanol er en slankepille som hemmer kroppens opptak av karbohydrater. Det finnes imidlertid ulike typer slankepiller.

Populære piller som øker fettforbrenningsprosessen er
- de mer milde: - H.O.P.E , Lepigen X-strong, Nova Slim og Removyl,
- de sterkere (inneholder synefrin)): $$TA_PHP_1$$,
- og de mer langsiktige (inneholder wakame): Termoloss og Zenjaki.

Det finnes også slankepiller som blokkerer fett, eller i det minste sørger for at kroppen ikke kan bruke alt. Disse er: - H.O.P.E , Liposinol og Nova Slim.

Den tredje typen piller senker den Glysemiske indeksen til mat. Disse er: Glucosanol.

Det finnes også slankepiller (og plaster) som hemmer appetitten, Hoodia Patch, i tillegg til de som gjør fett om til muskler, Biosoft CLA.

Den siste typen slankepiller rengjør kroppen gjennom detox, og i den gruppen har vi 30 days.

Ettersom stivelse ikke blir behandlet vil det forlates med kroppsavfall, du kan få problemer med gass de første dagene når du tar Glucosanol, men blir bedre etter at kroppen tilpasses den.
Det er ingen spesifikke regler for hva du kan eller ikke kan spise, men en sunn diett anbefales. Ettersom det er karbohydratene som blokkeres når du tar Glucosanol, passer pillen veldig bra for personer som følger GI-dietten. Du kan bruke pillen dermed ved de anledningene du ikke kan unngå karbohydrater med høy glysemisk indeks, for eksempel når du spiser ute.
For å gå ned i vekt bør du ta 2-4 piller før hvert hovedmåltid. Ta tre piller hvis måltidet har mye karbohydrater. For å opprettholde vekten din tar du 1-3 piller rett før hvert hovedmåltid med 2 piller hvis maten har mye karbohydrater. For å sørge for at du får den anbefalte mengden karbohydrater skal du ikke ta mer enn 3 piller per måltid med maksimalt 6 piller per dag.
Glucosanol inneholder ikke dyreprodukter og passer derfor for vegatarianere og veganerer.

 • Hvis du er gravid eller ammer skal du ikke ta Glucosanol.
 • Barn under 12 år skal ikke ta Glucosanol
 • Hvis du har en BMI på under 18,5 skal du ikke gå ned i vekt med Glucosanol.
 • Diabetikere skal kontakte deres lege før de begynner på Glucosanol ettersom den påvirker blodglukosen.
 • Bruk ikke Glucosanol hvis du er veldig følsom for bønneprodukter.

Å trene er alltid bra, men det er ikke nødvendig for at Glucosanol skal fungere.

 1. Flere studier har vist at du går ned i vekt, så ja, det virker. Den er godkjent av EU.
 2. Du trenger ikke endre livsstil, du trenger ikke å gå på diett eller trene. Ettersom du kan fortsette med å spise normalt vil du ikke få de bivirkningene som kan komme med mer krevende diett, slik som svimmelhet, kvalme og hodepine.
 3. Det er veldig enkelt å gå ned i vekt med Glucosanol, alt du trenger å gjøre er å svelge en pille som ønsker sjansene dine for å lykkes.

 1. Å leve på en sunn måte, spise riktig og trene er noe du burde prøve å oppnå, ikke bare gå raskt ned i vekt. Ulempen til en slankepille, slik som Glucosanol, er at det er en snarvei og du får ikke de positive “bivirkningene” du får fra mer krevende måter å gå ned i vekt på, slik som en sunnere livsstil.
 2. Det kan bli dyrt, spesielt hvis du bruker den i flere måneder. Når du stopper å ta pillene, vil du slutte med å gå ned i vekt.
 3. Når du begynner med å ta Glucosanol vil du oppleve gass.

Du bestiller en eske og ser hvordan det fungerer for deg. Klikk her for å kjøpe Glucosanol på internettet.
Hvis du spiser sunt og trener vil du gå raskere ned i vekt enn hvis du kun tar Glucosanol, selv om pillen er nok. Hvis du ønsker inspirasjon, støtte og forslag til sunn mat kan du delta i vektgruppe, for eksempel Vektklubb.no. Hvis du begynner med GI-metoden vil enringen fra “vanlig” mat til GI-mat være lett hvis du noen ganger “jukser” med Glucosanol, når du må spise mat med høy glysemisk indeks. Ved slanking er det alltid en risiko for vitamin- og mineralmangel, så du må sørge for å kombinere det med en god multivitaminpille.
Hvis du tar andre reseptbelagte medisiner må du oppsøke råd fra legen før du begynner å ta Glucosanol. Angående tillegg uten resept og slankepiller, bruk sunn fornuft. Glucosanol virker i magen og skal ikke påvirke andre systemer i kroppen din. Du skal ikke kombinere ulike slankepiller ettersom det er vanskelig å vite hvordan de kan påvirke hverandre. Å “slanke seg”, dvs. spise strengere eller trene, kan være ok så lenge du ikke overdriver.
Tror du ikke Glucosanol er noe for deg? Sjekk ut våre mest populære slankepiller: H.O.P.E, Lepigen X-strong eller Nova Slim, lykke til!

Savner du et spørsmål? Vennligst gi meg beskjed!

 


Prøv den!

Et godt valg for deg:


Glucosanol
Kjøp Glucosanol på:

Kombiner med:

 • – Multivitaminpille

Hva er din mening?

Legg gjerne igjen en kommentar!

Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten Populære blogger ToppBlogg - toppliste for bloggere