Biosoft CLA
“Omdanner kroppsfett til muskler”
Brukeranmeldelser:

GD Star Rating
loading...

Hva er din mening?

Biosoft CLA er et middel for vekttap fra selskapet Biosoft. Den aktive ingrediensen i slankepillen, CLA (konjugert linolsyre) er en naturlig fettsyre som finnes i kjøtt og melk. Det har i flere studier vist seg at inntaket av CLA fører til en økning i kroppens fettreduksjon og økning av muskelmassen uten å trene eller endre kostholdet sitt. Derfor er det brukt som kosttilskudd med trening hvis du ønsker å redusere underhudsfettet, eller hvis du ønsker å gå ned i vekt generelt.

Her finner du vanlige spørsmål i Biosoft CLA: hva skiller Biosoft CLA fra andre slankepiller og slankekurer, med fordeler og ulemper.

Sponset lenke: Prøv Biosoft CLA i dag! Klikk for å lese mer!


Spørsmål og svar om Biosoft CLA

CLA (konjugert linolsyre) påvirker kroppen slik at kroppens fett minker og muskelmassen øker. CLA fører til en omdanning av kroppsfett til muskelmasse, noe som betyr at vekten ikke endres, men at man ser forskjellen på omkretsen med målebånd.
CLA finnes naturlig i kjøtt og melk. Innholdet av CLA i kjøtt og melk kan være høyere hvis kyrne spiser gress i stedet for fôr, så i dagens intensive jordbruk, er nivået av CLA i kjøtt lavere enn det pleide å være.
Ja CLA fungerer, dette er bevist i flere uavhengige studier. Studier utført på mus viste at CLA virker supert, på mennesker har resultatenevært mindre. CLA har vist seg å føre til en reduksjon i andelen av kroppsfettet på mellom 3-9%. Forsøkspersonene i disse studiene har ikke gått ned i vekt, noe som betyr at muskelmassen har økt og mengden av kroppsfett blitt redusert.

Her er resultatene fra enkelte studier gjort på CLA.

  • En gruppe frivillige i Norge måtte spise 1,8 g CLA per dag i tre måneder. Ingen gikk ned i vekt, men CLA gruppen mistet 4% kroppsfett sammenlignet med placebo.
  • Ifølge produsenten av Biosoft CLA, BioPharma har internasjonale undersøkelser vist at kroppsfettet ble redusert med opp til 8,9%.
  • I en studie, en gruppe mennesker som fikk 4.2g CLA per dag og da måltes nedgangen i kroppsfett på mellom 3-4%.
  • I en studie av 17 kvinner som spiste 3,9 g CLA gikk ingen ned i vekt eller kroppsfett.
Du kan kjøpe Biosoft CLA direkte fra produsenten. Akkurat nå tilbyr også produsenten en prøve pakke med en måneds bruk av Biosoft CLA gratis, så du kan prøve om den fugerer for deg før du bestemmer deg.
CLA omdanner kroppsfett til muskelmasse, noe som er en uvanlig funksjon blant slankepiller. Dessuten er det helt naturlig fordi du finner det i kjøtt og melk.

Populære som piller øker fettforbrenningsprosessen er
- de mer skånsomme: - H.O.P.E , Lepigen X-strong, Nova Slim og Removyl,
- de sterkere (inneholder synefrin): Lepigen Superstrong,
- og mer langsiktige (inneholder wakame): Termoloss og Zenjaki.

det er også slankepiller som blokkerer fett, eller i det minste sørger for at kroppen ikke kan bruke alt. Disse er: - H.O.P.E , Liposinol og Nova Slim.

Den tredje typen piller senker den Glysemiske Indeksen til mat. Disse er: Glucosanol.

Det er også slankepiller (og plastre) som minsker apetitt, Hoodia Patch, i tillegg til de som gjør om fett til muskler, Biosoft CLA.

Den siste typen slankepiller rengjør kroppen gjennom detox, og i den gruppen har vi 30 days.

Ingen bivirkninger er rapportert, men mennesker under 18, gravid og ammende bør alltid være forsiktig med vektredusjonspreparater.
Du kan spise hva du vil. Det er en av fordelene med å spise CLA, dersom du vil slanke deg uten å endre ditt kosthold eller vaner. Men du kan få bedre resultater hvis du også spise sunt og trener.
Les anvisningen i pakken du får.
Nei, du trenger ikke trene. Det er en av fordelene med å spise CLA, du får mindre kroppsfett uten å måtte endre din diett eller vaner. Men du kan oppnå bedre resultater hvis du også trener.
Siden du ikke trenger å endre sin livsstil for at CLA skal fungere, men bare svelge noen piller, er det en enkel metode å følge, noe som øker sjansen for at du lykkes.
CLA kan omfordeler kroppsfett, men det er også alt den gjør. Du må sørge for at du spiser sunn mat, ikke overspising og ikke trøstespise. Å leve sunt, spise riktig og bevege på deg er noe du bør satse på langsiktig, ikke bare tenke på å gå raskt ned i vekt. Ulempen med slankepiller som CLA er at det er en snarvei, og mangler de positive “bivirkninger” som du har i en sunnere livsstil.
Du bestiller produktet direkte fra produsenten.
Det er en god idé å starte en slankekur med en utrensning. Du kan utmerket vel bruke 30 Days samtidig som du bruker CLA for å få en kickstart! Husk også på å spise riktig og å holde deg i aktivitet i det lange løp.

Du kan også kombinerre din diett med å delta på et online vektprogram som hjelper deg til å permanent endre dine matvaner og oppnå en sunn, holdbar livsstil, for eksempel Vektklubb.no.

Tror du ikke at Biosoft CLA er noe for deg? Sjekk ut andre populære slankepiller: H.O.P.E, Lepigen X-strong eller Nova Slim, lykke til!
Savner du et spørsmål? Vennligst gi meg beskjed!

Prøv den!

Et godt valg for deg:


biosoft CLA
Kombiner med:

  • – Multivitaminpille

Betyg och kommentarer

  1. Joanna säger:

    Hei,

    Skal jeg ta pillene før hvert måltid ??

Hva er din mening?

Legg gjerne igjen en kommentar!

Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten Populære blogger ToppBlogg - toppliste for bloggere