30 Days
“Bli kvitt magefettet”
Brukeranmeldelser:

GD Star Rating
loading...

Hva er din mening?

30 Days inneholder en urteblanding som reduserer mengden av fett rundt magen og midjen ved å rense tarmene, leveren og nyrene, og øke immunforsvaret, som fører til hurtig vekttap. Brit Elisabeth Haagensli er en av dem som fortalte om hvordan hun med hell brukt 30 Days.

Her finner du vanlige spørsmål i 30 Days: hva skiller 30 Days fra andre slankepiller og dietter, med fordeler og ulemper.

Sponset lenke: Prøv 30 Days i dag! Klikk for å lese mer!


Spørsmål og svar om 30 Days

30 Days inneholder betaglukaner og ekstrakter av seks ulike urter: artisjokk, lakrisrot, løvetann, mariatistel, rosenrot og chisandra. BetaGlucaner er kjent for å forbedre immunforsvaret. De seks urter renser magen, tarmer, lever og nyre, slik at avfallsstoffer skylles ut av kroppen. Tilsammen skal betaglukanerner og urter stimulere protein som finnes i magefett, som betyr at metabolismen økes bare i mageregionen.

En renere mage-tarmkanal bidrar til at du får en sunn tarmflora, som gjør deg sunnere, piggere og slankere. I tillegg vil betaglukanene sikre at kroppens stress reduseres med opptil 50%, noe som bidrar til vektreduksjon.

I Norge er TV-kjendis Brit Elisabeth Haagensli frontfigur for “30days, 2 størrelser mindre.”

Betaglucan forbedrer virkelig immunforsvaret, men som i kombinasjon med seks vanlige urter fører til at man bli smalere rundt midjen høres kanskje rart ut. Men produsenten Med-Eq i Norge har faktisk gjort en vitenskapelig studie som viste at et flertall av forsøkspersonene gikk ned to størrelser rundt midjen (4-5 cm) sammenliknet med placebogruppen på bare 30 dager, så det fungerer.
Du kan kjøpe 30 Days enklest på internett, den beste prisen jeg har funnet er på kr. 349 pr. boks og du kan kjøpe den her.
30 Days kan vel kalles et kosttilskudd istedet for slankepiller. Tablettene gjør at kroppen føles bedre, renser systemet ditt og dermed mistet du vekt.

Populære som piller øker fettforbrenningsprosessen er
- de mer skånsomme: - H.O.P.E , Lepigen X-strong, Nova Slim og Removyl,
- de sterkere (inneholder synefrin): Lepigen Superstrong,
- og mer langsiktige (inneholder wakame): Termoloss og Zenjaki.

det er også slankepiller som blokkerer fett, eller i det minste sørger for at kroppen ikke kan bruke alt. Disse er: - H.O.P.E , Liposinol og Nova Slim.

Den tredje typen piller senker den Glysemiske Indeksen til mat. Disse er: Glucosanol.

Det er også slankepiller (og plastre) som minsker apetitt, Hoodia Patch, i tillegg til de som gjør om fett til muskler, Biosoft CLA.

Den siste typen slankepiller rengjør kroppen gjennom detox, og i den gruppen har vi 30 days.

På nettet er det antydet at man ikke bør kombinere 30 Days med stoffet Levaxin. Man skal ikke spise 30 Days hvis du er allergisk mot gjær.
Det er ingen spesielle regler, men produsenten oppmuntrer til å unngå sukker og stivelse, trene og ellers spise sunt.

Hver morgen bør en imidlertid ta en multivitamin for å være sikker på å få i deg alle vitaminer og risiko for mangelsykdommer.

2 tabletter om morgenen og 2 tabletter på kvelden. Den høyeste anbefalte dosen (4 hver) bør ikke overskrides.
Ja du kan ta 30 Days under amming.
Trene er alltid bra, men det er ingen krav til 30 Days.

  • Det er ingen stoffer i 30 Days som er bevisst å være farlig for kroppen.
  • Du unngår bivirkningene som kan oppstå i mer krevende dietter og slanke metoder, som svimmelhet, kvalme og hodepine.
  • Du renser kroppen for avfallsstoffer.
  • Det er også svært lett å gå ned i vekt med 30 Days (du trenger bare å svelge en pille), noe som resulterer i at mange lykkes med sitt vekttap med denne metoden.

Å leve sunt, spise riktig og bevege på deg er noe du bør etterstrebe ikke bare for å gå raskt ned i vekt. Ulempen med et slankepreparat som 30 Days er at dette er en snarvei, og du mister de positive “bivirkninger” som du får med andre slanke metoder, som for eksempel en sunnere livsstil.
Du bestiller en boks 30 Days, for eksempel fra en nettbutikk. Den beste prisen jeg har funnet er på kr. 349 pr. boks og du kan kjøpe den her.
Produsenten Med-Eq anbefaler at du demper sukker- og stivelsesinntaket, spiser sunt, og beveger på deg.

Du kan også kombinerre din diett med å delta på et online vektprogram som hjelper deg til å permanent endre dine matvaner og oppnå en sunn, holdbar livsstil, for eksempel Vektklubb.no.

Tror du ikke at 30 Days er noe for deg? Sjekk ut andre populære slankepiller: H.O.P.E, Lepigen X-strong eller Nova Slim, lykke til!
Savner du et spørsmål? Vennligst gi meg beskjed!

Prøv den!

Et godt valg for deg som:


30 Days
Kombiner med:

  • – Multivitaminpille

Betyg och kommentarer

  1. Jonna säger:

    Fungerar detta?

Hva er din mening?

Legg gjerne igjen en kommentar!

Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten Populære blogger ToppBlogg - toppliste for bloggere