Om Ned-i-vekt.no

Personen bak denne siden er meg, Linda, en 35-år-gammel mor som bor i Stockholm, Sverige. Jeg har prøvd å gå ned i vekt av og på i mange år.

Etter mye forskning og prøving av ulike dietter i flere år har jeg nå samlet mye kunnskap og erfaring for å hjelpe andre med å få rede på hva som fungerer og hva som ikke fungerer – det kan være vanskelig å finne fakta om ulike slankepiller og dårlige dietter i blader.

Jeg er veldig interessert i hvordan metabolisme fungerer og hvordan den forholder seg til ulike dietter og mat. For et par år siden bestemte jeg meg for å begynne en nettside for å dele disse erfaringene på internett og sammen med min mann Marek startet vi denne siden. Jeg håper du synes informasjonen her har vært til hjelp, men send meg gjerne kommentarer eller forslag for forbedringer – siden er her for deg og vi vil fortsette å gjøre den bedre med din hjelp!

Ta kontakt og jeg vil prøve å svare så raskt jeg kan!

Hilsen,

Linda

Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten Populære blogger ToppBlogg - toppliste for bloggere